| | Who is your favorite character on the show? | |
|
|
| Who is your favorite character on the show? | | Elena | | 12% | [ 9 ] | | Stefan | | 15% | [ 11 ] | | Damon | | 42% | [ 30 ] | | Bonnie | | 4% | [ 3 ] | | Jeremy | | 11% | [ 8 ] | | Matt | | 1% | [ 1 ] | | Caroline | | 5% | [ 4 ] | | Klaus | | 4% | [ 3 ] | | Tyler | | 1% | [ 1 ] | | Alaric | | 0% | [ 0 ] | | Katherine | | 0% | [ 0 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 70 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
Vampire Princess Original-Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 2958 Ημερομηνία εγγραφής: 19/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Mystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Tyroline Favorite character : Stefan & Elena,Caroline & Tyler,Lexi Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Who is your favorite character on the show? Τετ Apr 07, 2010 9:14 pm | |
| Ποιος λοιπον ειναι ο αγαπημενος σας χαρακτηρας απο την σειρα; Εγω ψηφιζω Στεφαν!!!!Ειναι πολυ καλουλης και ρομαντικος και γενικα μου αρεσει πολυ!!!! Μπορω να πω οτι ειναι ο ιδανικος βρικολακας μετα τον Εντουαρντ! Μετα μου αρεσει και σαν χαρακτηρας η Ελενα,ετσι οπως ειναι στο show φυσικα,και η Μπονι ειναι πολυ καλη,μου αρεσει γιατι στηριζει την Ελενα στα δυσκολα αλλα και ο Ματ,ειναι πολυ καλο παιδι και πολυ γλυκος! 
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vampire Princess στις Τετ Mar 14, 2012 10:06 pm, 4 φορές συνολικά |
|
 | |
Pearl Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 82 Ημερομηνία εγγραφής: 07/04/2010 Ηλικία: 20
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Vicky Magic Object: Emilys book spells
 | Θέμα: Απ: Who is your favorite character on the show? Τετ Apr 07, 2010 9:20 pm | |
| Εγώ ψηφίζω Μπόνι και Τζέρεμι! Η Μπόνι μ'αρέσει και είμαι περίεργη να δω κι αλλα απο τις μαγικές της δυνάμεις και ο Τζέρεμι μου φαίνεται πολύ γλυκούλης κι εχει περάσει τόσα ειδικά με τη Βίκυ και πριν πεθάνει και αφού πεθάνει! Η αλήθεια είναι οτι τώρα που θέλει να γίνει βρικόλακας μου τα χαλάει λίγο! Κάποιος πρέπει να του πει οτι η Βίκυ πέθανε μην το κάνει τσάμπα!  |
|
 | |
Shallimar Newborn

Αριθμός μηνυμάτων: 235 Ημερομηνία εγγραφής: 07/04/2010
 | Θέμα: Απ: Who is your favorite character on the show? Τετ Apr 07, 2010 11:24 pm | |
| Damon!
Δεν είναι τόσο κακός όσο προσπαθεί να δείχνει και πολύ πιο ενδιαφέρων και μυστηριώδης από τον αδερφό του! |
|
 | |
Kristen Stewart Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 129 Ημερομηνία εγγραφής: 07/04/2010
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Who is your favorite character on the show? Τετ Apr 14, 2010 8:55 pm | |
| damon κακο παιδι μεν αλλα με ελκυει!!!!!! μετα θα επελεγα στεφαν! |
|
 | |
Vampire Lady Original-Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 2047 Ημερομηνία εγγραφής: 21/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: The Graveyard
Mystic Falls Profile My ships: Klaus-Katherine Favorite character : klaus & Damon & Jeremy Magic Object: Salvatores ring
 | |
 | |
Vampire Princess Original-Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 2958 Ημερομηνία εγγραφής: 19/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Mystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Tyroline Favorite character : Stefan & Elena,Caroline & Tyler,Lexi Magic Object: Elenas necklace
 | |
 | |
Mrs Salvatore<3 Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 27 Ημερομηνία εγγραφής: 18/04/2010 Ηλικία: 21 Τόπος: Αθήνα
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Magic Object: Emilys book spells
 | Θέμα: Απ: Who is your favorite character on the show? Πεμ Apr 22, 2010 5:02 pm | |
| Μαντεψτε τι ψηφισα...  |
|
 | |
Dracula's Daughter Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 49 Ημερομηνία εγγραφής: 22/04/2010 Ηλικία: 16 Τόπος: Transilvania
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Stefan Salvatore Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Who is your favorite character on the show? Παρ Apr 23, 2010 9:38 am | |
| |
|
 | |
Katherine Pierce Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 6 Ημερομηνία εγγραφής: 21/04/2010
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Damon Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Who is your favorite character on the show? Παρ Apr 23, 2010 9:56 pm | |
| Αγαπημένοι χαρακτηρες Damon και Elena...  Ελπίζω να καταλήξουν μαζί... |
|
 | |
Kristen Stewart Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 129 Ημερομηνία εγγραφής: 07/04/2010
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Who is your favorite character on the show? Σαβ Apr 24, 2010 7:32 am | |
| και εγω το θελω αυτο..καποια στιγμη ελπιζω να γινει... |
|
 | |
rozali87 Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 30 Ημερομηνία εγγραφής: 24/04/2010 Ηλικία: 25 Τόπος: Θεσσαλονικη !!!
 | Θέμα: Απ: Who is your favorite character on the show? Σαβ Apr 24, 2010 12:52 pm | |
| Damon for ever τα κακα παιδια εχουν κατι που με τραβάνε !! |
|
 | |
Vampire Witch Salvatore Guard-Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 821 Ημερομηνία εγγραφής: 20/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Πατρα
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Damon Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Who is your favorite character on the show? Πεμ Μαϊος 06, 2010 10:28 pm | |
| _________________  |
|
 | |
Evermore Adept

Αριθμός μηνυμάτων: 639 Ημερομηνία εγγραφής: 06/05/2010 Ηλικία: 18 Τόπος: Wonderland
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : My heart belongs to Damon's blue eyes and Matt's blonde hair... Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Who is your favorite character on the show? Παρ Μαϊος 14, 2010 10:12 pm | |
| Stefan...Stefan...Stefan... Τα βεγγαλικά σου μάτια φέγγουν σαν το φώσφορο σαν νυχτερινά καράβια που περνούν το Βόσπορο... Τα βεγγαλικά σου μάτια ένα ολοκαύτωμα και η μοναξιά να πέφτει σαν βροχή στο πάτωμα... Είμαι πια εγκλωβισμένος στ' άρωμά σου στ' όνομά σου και στα μάτια ναι στα μάτια τα ψυχρά βεγγαλικά σου... |
|
 | |
petrina_salvatore Savant

Αριθμός μηνυμάτων: 960 Ημερομηνία εγγραφής: 09/05/2010 Ηλικία: 26 Τόπος: Peiraias
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Stefan & Jeremy Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Who is your favorite character on the show? Παρ Μαϊος 14, 2010 10:15 pm | |
| |
|
 | |
deadfairy Vampire

Αριθμός μηνυμάτων: 1292 Ημερομηνία εγγραφής: 07/05/2010 Ηλικία: 20 Τόπος: ΑΘΗΝΑ!!!!!
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Magic Object: Emilys book spells
 | Θέμα: Απ: Who is your favorite character on the show? Παρ Μαϊος 14, 2010 10:31 pm | |
| | Evermore έγραψε: | Stefan...Stefan...Stefan... Τα βεγγαλικά σου μάτια φέγγουν σαν το φώσφορο σαν νυχτερινά καράβια που περνούν το Βόσπορο... Τα βεγγαλικά σου μάτια ένα ολοκαύτωμα και η μοναξιά να πέφτει σαν βροχή στο πάτωμα... Είμαι πια εγκλωβισμένος στ' άρωμά σου στ' όνομά σου και στα μάτια ναι στα μάτια τα ψυχρά βεγγαλικά σου... | ωραιο το ποιημα..τα βεγγαλικα με χαλανε λιγο αλλα συμφωνω...χανομαι καρδια μ για σενα στεφαν μου γλυκε |
|
 | |
| | Who is your favorite character on the show? | |
|