|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
Alexadrubi Salvatore Guard-Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 825 Ημερομηνία εγγραφής: 20/03/2010 Ηλικία: 19 Τόπος: with Stefan..!!!
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Stefan, Jeremy and Caroline Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Damon Salavatore Πεμ Mar 25, 2010 12:06 pm | |
| Μια γωνια γα να μπορουμε να συζηταμε για το "κακο" παιδι..!!!  Ποια ειναι η δικια σας αποψη για τον Ντειμον..? _________________ I'm in love with Jeremy Gilbert!!!
Paul Wesley is HOT!!! Fact!!! |
|
 | |
Vampire Witch Salvatore Guard-Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 821 Ημερομηνία εγγραφής: 20/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Πατρα
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Damon Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Damon Salavatore Σαβ Mar 27, 2010 4:29 pm | |
| _________________  |
|
 | |
Pearl Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 82 Ημερομηνία εγγραφής: 07/04/2010 Ηλικία: 20
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Vicky Magic Object: Emilys book spells
 | Θέμα: Απ: Damon Salavatore Τετ Apr 07, 2010 8:15 pm | |
| Είναι σκοτεινός, δεν διστάζει να σκοτώσει ή και πολύ χειρότερα, για οτιδήποτε θέλει να αποκτήσει. Τον έχω συμπαθήσει η αλήθεια είναι, πράγμα που μάλλον οφείλεται στη σειρά, αλλά και πάλι μέσα απο τα ματια της Ελένα νιώθω μια κάποια αηδία για τις πράξεις του. Και δν μποροώ να παραβλέψω πως χωρίς αυτον η Ελένα θα ήταν νεκρή! |
|
 | |
Shallimar Newborn

Αριθμός μηνυμάτων: 235 Ημερομηνία εγγραφής: 07/04/2010
 | Θέμα: Απ: Damon Salavatore Τετ Apr 07, 2010 11:30 pm | |
| Νομίζω ότι στα βιβλία και ιδίως στο πρώτο παρουσιάζεται πολύ πιο κακός από τη σειρά. Εγώ στην αρχή είχα ζοριστεί λίγο. |
|
 | |
Pearl Mortal

Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Vicky Magic Object: Emilys book spells
 | Θέμα: Απ: Damon Salavatore Πεμ Apr 08, 2010 12:10 am | |
| | Shallimar έγραψε: | Νομίζω ότι στα βιβλία και ιδίως στο πρώτο παρουσιάζεται πολύ πιο κακός από τη σειρά. Εγώ στην αρχή είχα ζοριστεί λίγο. |
Ναι μετά όμως μας βοηθά και η σκέχη τηε Ελένα που γλυκαίνει για αυτόν να τον συμπαθήσουμε. | Σπόιλερ: | | | Ειδικά μετά την μεταμόρφωσή της που στο ενδιάμεσο δεν την εκμεταλλεύτηκε! |
|
|
 | |
dimitroula-addicted Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 22 Ημερομηνία εγγραφής: 07/04/2010 Ηλικία: 20 Τόπος: athens
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Damon Salavatore Πεμ Apr 08, 2010 12:19 am | |
| | Σπόιλερ: | | | οταν λες μετα την μεταμορφωση της???????? μεταμορφωνεται?????? |
 |
|
 | |
Vampire Princess Original-Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 2958 Ημερομηνία εγγραφής: 19/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Mystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Tyroline Favorite character : Stefan & Elena,Caroline & Tyler,Lexi Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Damon Salavatore Πεμ Apr 08, 2010 12:26 am | |
| Oops!Spoiler!!!!!!Παιδια μου επειδη δεν εχουν βγει ολα τα βιβλια στα ελληνικα μια παρακληση,οτιδηποτε αφορα τα επομενα βιβλια παρακαλειστε να το βαζετε σε spoiler!  |
|
 | |
Pearl Mortal

| Θέμα: Απ: Damon Salavatore Πεμ Apr 08, 2010 12:27 am | |
| | dimitroula-addicted έγραψε: | | Σπόιλερ: | | | οταν λες μετα την μεταμορφωση της???????? μεταμορφωνεται?????? |
 |
Kατα λάθος! Αλλά αυτό γίνεται στο βιβλίο! |
|
 | |
dimitroula-addicted Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 22 Ημερομηνία εγγραφής: 07/04/2010 Ηλικία: 20 Τόπος: athens
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Damon Salavatore Πεμ Apr 08, 2010 12:41 am | |
| συγνωμη...εχεις απολυτο δικιο!!!! | Σπόιλερ: | | | ηξερα οτι καποια στιγμη θα γινει αλλα δν μου το ειχε πει στα σιγουρα καποιος που ειχε διαβασει τα βιβλια!!!εγω δν τα εχω ξεκινησει ακομα!!!-περιμενω να τελειωσουν οι πανελλαδικες πρωτα! pearl μηπως μπορεις να μου πει μονο σε ποιο βιβλιο?? |
|
|
 | |
Pearl Mortal

| Θέμα: Απ: Damon Salavatore Πεμ Apr 08, 2010 12:58 am | |
| | Σπόιλερ: | | | Φυσικά! Νομίζω στο δεύτερο! Κι εγώ δίνω πανελλήνιες αλλά διαβάζω λίγο πριν κοιμηθώ, τα εχω περασει στο κινητό μου! |
|
|
 | |
Shallimar Newborn

Αριθμός μηνυμάτων: 235 Ημερομηνία εγγραφής: 07/04/2010
 | Θέμα: Απ: Damon Salavatore Πεμ Apr 08, 2010 5:45 pm | |
| Ααχ τι βάσανο κι αυτό !
Άλλο να θέλεις να διαβάσεις κι άλλο να πρέπει να διαβάσεις! |
|
 | |
mikaella Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 5 Ημερομηνία εγγραφής: 08/04/2010
 | Θέμα: Απ: Damon Salavatore Πεμ Apr 08, 2010 6:51 pm | |
| στα βιβλια ειναι τελειοσ διαφορετικο ασ πουμε ο ντειμον παρουσιαζετε σαν ατομο που θεσ λολ να τ πλακωσεισ στο ξυλο κ η καθριν σαν μια κοπελα που παιθανε ταχα μου απο λιπη για τα αδερφια...ενω η σειρα τελειοσ διαφορετικα μαρεσει παραπανω η σειρα κ ο ντειμον αν κ τοσο σκοτεινοσ ειναι ο αγαπημενοσ μου  |
|
 | |
Vampire Witch Salvatore Guard-Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 821 Ημερομηνία εγγραφής: 20/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Πατρα
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Damon Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Damon Salavatore Πεμ Apr 08, 2010 7:15 pm | |
| στα βιβλια ειναι παρα πολυ κακος τοσο που σε κανει να φοβασαι...ειδικα ετσι που μας αφηνει.....δεν θελω να πω αλλα για οσους δεν εχουν διαβασει ολο το 1ο βιβλιο! _________________  |
|
 | |
Evermore Adept

Αριθμός μηνυμάτων: 639 Ημερομηνία εγγραφής: 06/05/2010 Ηλικία: 18 Τόπος: Wonderland
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : My heart belongs to Damon's blue eyes and Matt's blonde hair... Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Damon Salavatore Πεμ Μαϊος 06, 2010 8:06 pm | |
| Ξεκινώντας να βλέπω τη σειρά και έχοντας διαβάσει το βιβλίο πιο πριν πίστευα ότι θα τον μισούσα...Αν και δεν εμφανίζεται πολυ στο Ξύπνημα,φαινόταν το πόσο τιτανοτεράστια κακός ήταν...Παρόλα αυτά στη σειρά ήταν πολύ χαριτωμένο παλικάρι...Απολαυστικός θα έλεγα...Βέβαια παίζει να είναι έτσι στα επόμενα βιβλία,δεν ξέρω...Στο πρώτο πάντως είναι για πολλές σφαλιάρες...Προσωπικά με εκνεύριζε πολύ... |
|
 | |
Vampire Lady Original-Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 2047 Ημερομηνία εγγραφής: 21/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: The Graveyard
Mystic Falls Profile My ships: Klaus-Katherine Favorite character : klaus & Damon & Jeremy Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Damon Salavatore Πεμ Jul 08, 2010 6:25 pm | |
| |
|
 | |
|