|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
Vampire Princess Original-Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 2958 Ημερομηνία εγγραφής: 19/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Mystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Tyroline Favorite character : Stefan & Elena,Caroline & Tyler,Lexi Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Petrova's Book Σαβ Apr 21, 2012 5:07 pm | |
| λοιπον σε αυτο το τοπικ θα συστηνομαστε και θα λεμε διαφορα πραγματα για εμας για να γνωριστουμε καλυτερα! Αρχιζω εγωωωωωωωωωωωωωωωω με λενε Μαρια ειμαι 25 χρονων εγω γενεθλια στις 13 Δεκεμβριου αρα ειμαι τοξοτης μενω Αθηνα μου αρεσει να διαβαζω fanfic καποιες φορες γραφω κιολας ειμαι επισης χαζοχαρουμενο με την καλη εννοια επειδη με εχουν ρωτησει απειρες φορες πως μου ηρθε η ιδεα να φτιαξω το φορουμ να πω οτι αρχικα ημουν στο bellandedward ειχα εκει το περιοδικο και εγραφα απειρα fanfic για αυτο κυριως ημουν γνωστη οταν κολλησα ομως με την σειρα και εμπαινα εκει μονο για το συγκεκριμενο τοπικ καταλαβα οτι ενα μονο τοπικ δεν μου εφτανε και ετσι εφτιαξα το φορουμ! οτι αλλο θελετε μπορειτε να με ρωτησετε! |
|
 | |
Red Blooded Woman Newborn

Αριθμός μηνυμάτων: 341 Ημερομηνία εγγραφής: 02/03/2011 Ηλικία: 25 Τόπος: paradise city
Mystic Falls Profile My ships: Delena Favorite character : Damon,Alaric,Klaus,Caroline Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Petrova's Book Σαβ Apr 21, 2012 5:25 pm | |
| Και συνεχιζω εγωωωωωωωωωωωωωω Με λενε Μαρια ειμαι 25χρονων και νομιζω οτι ειμαι και η μεγαλυτερη της παρεας...  εχω γενεθλια στις 8 Ιουνιου αρα ειμαι ενα τρελο Διδυμακι..μενω Αθηνα επειδη δουλευω αν και τελευταια σκεφτομαι να παω εξωτερικο και συγκεκριμενα Λονδινο..μ αρεσουν πολυ τα ταξιδια,οι βολτες στη φυση και στη θαλασσα και να μαζευομαι με φιλους μου... Λατρευω να διαβαζω βιβλια καθε ειδους,καπου καπου γραφω και γω ιστοριες και εχω εχω παθει ενα τρελο κολλημα με το vd, καπου εδω θα ηθελα να πω συγχαρητηρια στην Vampire Princess διοτι το φορουμ ειναι εκπληκτικο και αν και ειχα αρκετο καιρο να μπω να πω οτι η δουλεια σου ειναι αξιοθαυμαστη! Αυτα απο μενααααααααααααααααααααααα |
|
 | |
Dalia Mikaelson The Founder's Council- designers

Αριθμός μηνυμάτων: 1517 Ημερομηνία εγγραφής: 21/10/2011 Ηλικία: 22 Τόπος: Dreamland...
Mystic Falls Profile My ships: Damon + Elena, Κlaus + Carolaine Favorite character : In Klaus arms... Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Petrova's Book Σαβ Apr 21, 2012 5:37 pm | |
| Και συνεχίζω με αφορμή την από πάνω που όταν είδα το ποστ της έμεινα κάπως έτσι Γιατί ???? θα σας πω ευθύς αμέσως...με λένε Ναταλία είμαι 23 χρονών (σε 2 μήνες περίπου) κι είμαι κι εγώ ένα τρελό , χαζοχαρούμενο Διδυμάκι μιας και που γεννήθηκα κι εγώ στις 8 Ιουνιού !!! Εμένα μου αρέσουν πολύ όλες αυτές οι ιστορίες που έχουν να κάνουν με βρικολακίστικά, μάγους μάγισσες , λυκανθρώπους, έρωτες κτλ και φυσικό θα ήταν να κολλούσα και με την συκγκριμένη σειρά !!! Ακόμα μ'αρέσουν τα παραμύθια αλλά και τα κινούμενα σχέδια, συγκεκριμένα τα animations (βλ. το στόρυ μου) καθώς επίσης και το διάβασμα φαν-φικ κι αυτός ήταν ένας απ'τους λόγους που ξεκίνησα να γράφω. Είναι πολλά τα μέρη που θα ήθελα να επισκεφτώ με πρώτο μέρος την αγαπημένη μου Ιταλία , (έχω μια μανιά με την ιταλική γλώσσα, αδυναμία θα έλεγα) στην οπόια ονειρεύομαι και φιλοδοξώ κάποια στιγμή να πάω στο μέλλον... Αυτά...για ότι άλλο θέλετε μην διστάσετε να μου απευθυνθήτε !!! Ξέχασα να πω κι εγώ με την σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μαρία που δημιούργησε αυτό το φόρουμ και με βοήθησε να γνωρίσω άτομα που ευτυχως έχουν τα ίδια κολλήματα με μένα |
|
 | |
argironektaria Salvatore Guard-Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 958 Ημερομηνία εγγραφής: 15/12/2010 Ηλικία: 21 Τόπος: Αθήνα
Mystic Falls Profile My ships: Stefan&Elena/Tyler&Caroline/Stefan&Klaus Favorite character : Stefan,Elena,Elijah,Caroline Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Petrova's Book Σαβ Apr 21, 2012 5:40 pm | |
| Εγω ειμαι η Αργυρω!! Εχω και δευτερο ονομα το Νεκταρια το οποιο προεκυψε επειδη η μαμα μου εκανε ταμα στον Αγ. Νεκταριο! Τα γενεθλια μου ειναι 11 Αυγουστου και είμαι Λιονταρακι σαν τον Πωλ Ειμαι 22 ετων αν και η αγαπημενη μου ηλικια ηταν τα 19 ! Σπουδαζω Φαρμακευτικη στην Αθηνα και εχω καταγωγη απο τη μερια του μπαμπα μου απο την Κωνσταντινουπολη και απο τη μερια της μαμας μου απο την Ηπειρο!! Τα υπολοιπα εν καιρω _________________ I ship KlefanFight for Stefan's way back to happiness |
|
 | |

Αριθμός μηνυμάτων: 341 Ημερομηνία εγγραφής: 02/03/2011 Ηλικία: 25 Τόπος: paradise city
Mystic Falls Profile My ships: Delena Favorite character : Damon,Alaric,Klaus,Caroline Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Petrova's Book Σαβ Apr 21, 2012 6:02 pm | |
| |
|
 | |

Αριθμός μηνυμάτων: 1517 Ημερομηνία εγγραφής: 21/10/2011 Ηλικία: 22 Τόπος: Dreamland...
Mystic Falls Profile My ships: Damon + Elena, Κlaus + Carolaine Favorite character : In Klaus arms... Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Petrova's Book Σαβ Apr 21, 2012 6:22 pm | |
| Αν σου αρέσουν τα καρτούν Μαράκι μάλλον πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις το στόρυ μου !!! Αφού πάρεις άδεια πρώτα για το απαγορευμένο τμήμα Δεν σε μισώ καλή μου, αντιθετως σου εύχομαι να περάσεις καλά...απλά όπως΄λέω από πάνω ευελπιστώ κάποια στιγμή να πάω κι εγώ Γεννήθηκα 7.00-7.30 !!! δεν γνωρίζω ωροσκόπο αλλά μάλλον έιναι ο Καρκίνος τώρα θα σε γελάσω... |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Petrova's Book Σαβ Apr 21, 2012 6:30 pm | |
| | Παράθεση: | Αν σου αρέσουν τα καρτούν Μαράκι μάλλον πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις το στόρυ μου !!! Αφού πάρεις άδεια πρώτα για το απαγορευμένο τμήμα lol! |
Χα!και πως γινεται αυτο??? |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Petrova's Book Σαβ Apr 21, 2012 6:34 pm | |
| | Red Blooded Woman έγραψε: |
| Παράθεση: | Αν σου αρέσουν τα καρτούν Μαράκι μάλλον πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις το στόρυ μου !!! Αφού πάρεις άδεια πρώτα για το απαγορευμένο τμήμα lol! |
Χα!και πως γινεται αυτο??? |
στέλνεις μήν. στην διαχειρίτρια για άδεια στο Kathrine's diary !! |
|
 | |
Vampire Princess Original-Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 2958 Ημερομηνία εγγραφής: 19/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Mystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Tyroline Favorite character : Stefan & Elena,Caroline & Tyler,Lexi Magic Object: Elenas necklace
 | |
 | |
IWillAlwaysShipStelena Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 40 Ημερομηνία εγγραφής: 29/03/2012 Ηλικία: 15
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Tyroline Favorite character : Stefan,Caroline,Katherine,Elijah,Tyler,Alaric Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Petrova's Book Σαβ Apr 21, 2012 11:03 pm | |
| Λοιπόν πρέπει να δηλώσω οτι χαίρομαι ΠΑΡΑ πολυ που μια ιδέα που έδωσα εγω αρέσει σε πολλούς και οτι οι τροποποιήσεις που κάνατε είναι καταπληκτικές! Ας πω και κάτι για μένα:Λοιποοοοοοννν....Με λένε Σοφία είμαι η μικρότερη της παρέας ως τώρα και επειδή σας εμπιστεύομαι θα σας πω οτι ειμαι 12 ετών(ξερω τι δεν το περιμένατε αλλα ειμαι πολυ μικρή!!!) και μένω Αθήνα-Θρακομακεδώνες!Τα σιπς μου θα τα δείτε στο Mystic Falls προφιλ μου οπότεεε...  )) Απο τι αρχισα να βλέπω το VD:Well,μια φίλη της αδερφής μου της το πρότεινε να το δεί και εκείνη πήγε στο σπίτι της να δει ενα επεισόδιο..Μετά της άρεσε και είπε άντε να δούμε και το δεύτερο!Μετα κάθε μερα πήγαινε στο σπίτι της φίλης της να το δει αλλα μετα απο καιρό τα κατέβασε απο μόνη της να τα δει!Μου πρότεινε να δω και γω και μου λεει ειναι πολυ ωραίο λοβ στορυ με κατι βρυκόλακες αλλα δεν είναι τρομακτικο(γιατί ειμαι ΠΑΡΑ πολυ φοβιτσιάρα και δεν εχω δει ποτε θριλλερ..!!!)Ετσι και γω πήγα και είδα τον πρώτο κυκλο...Στην αρχη έκλαιγα με τα τραγούδια πήγαινα στο μπαλκόνι και ακουγα στο εμ πι θρι το come back when you can και σπαραζα και ακομα το κάνω..Τελος πάντων,τελος παντων εγω φοβήθηκα!!!Και κοιμήθηκα μαζί με την αδερφή μου και μου λεει λοιπόν τον δευτερο κύκλο ΔΕΝ θα τον δεις γιατί αμα είναι να φοβάσαι τόσο πολυ κακως το δες..Εγω κάθε μέρα που έβλεπε επεισόδιο πήγαινα κρυφα και μου λεγε να βγω εξω..:Ρ..Το περσινό καλοκαίρι τελικά κατάφερα να την πείσω να το δω και τα κατάφερα!Οσο περιμέναμε το βλέπαμε με τις αλλες αδερφές μου οι οποίες κολλησαν!Και τώρα κατάληξα να το βλέπω χώρις να ξεκολλήσω και i'm very proud που επέλεξα να το δω by first place!Αυτα για μένα...Και πάλι ευχαριστώ Μαρία που άνοιξες το τόπικ...!!! Ερώτηση:Τι είναι τα fanfics?? : *********ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ***********Εχω γενέθλια στις 11 Απριλίου και είμαι κρυαράκιιι!!!!! Εχω οροσκόπο παρθένο+αν μου πείτε κατι για μενα γίνομαι τουρμπο...:ΡΡ..Οχι πλάκα κάνω!Καλούλα ειμαιιι!!!Χαίρομαι που σας γνωρίζω ολες!  |
|
 | |

Mystic Falls Profile My ships: Stefan&Elena/Tyler&Caroline/Stefan&Klaus Favorite character : Stefan,Elena,Elijah,Caroline Magic Object: Elenas necklace
 | |
 | |
IWillAlwaysShipStelena Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 40 Ημερομηνία εγγραφής: 29/03/2012 Ηλικία: 15
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Tyroline Favorite character : Stefan,Caroline,Katherine,Elijah,Tyler,Alaric Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Petrova's Book Σαβ Apr 21, 2012 11:36 pm | |
| Δηλαδή να φτιαχνουν ιστοριούλες οι φανς(ο,τι θελουν)με το ΤVD??
|
|
 | |

| |
 | |
Hliana Salvatore Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 38 Ημερομηνία εγγραφής: 04/03/2012 Ηλικία: 15 Τόπος: Πειραιάς
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Claroline,Dathrin. Favorite character : Stefan,Elena,Claus,Caroline,Damon. Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Petrova's Book Σαβ Apr 21, 2012 11:48 pm | |
| Γεια σας κορίτσια! :<3: Καταρχάς θέλω να πω πως η ιδέα του τόπικ ήταν πολύ καλή μιας και μπορούμε να πούμε λίγα πράγματα για τον εαυτό μας.Με λένε λοιπόν Ηλιάνα όπως είναι προφανές και στο username μου  και είμαι ζυγάκι.Γενήθηκα στις 23 Σεπτεμβρίου.Από τη στιγμή που διάβασα τα βιβλία του twilight saga έπαθα μια τεράστια εμμονή με τα λοβ στόρι με βρικόλακες.Ομολογώ να πω,πως δεν έχω ξανακολλήσει έτσι με σειρά βιβλίων-ταινιών.Ο κοσμός της Meyer αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.Θα μου πείτε γιατί τα λέω όλα αυτά?Το T.S έγινε η αιτία να κολλήσω με το Vampire diaries( unconditionally και irrevocably όπως λέει και η Μπέλλα..  )αλλά όχι με τον προφανή τρόπο.Έβλεπα πιο πολύ για τη σειρά στο ίντερνετ στην τηλεόραση και η τραγική αλήθεια είναι(μη με φασκελώσετε  ) ότι πίστευα στην αρχή ότι είναι μια φτηνή απομίμηση του Τ.S(ναι τώρα μπορείτε να με βαρέσετε  ).Πριν από λίγους μήνες όμως και βλέποντας σχετικά βιντεάκια με τους πρωταγωνιστές(συγκεκριμένα είδα το βίντεο με την Έλενα και το Στέφαν που για πρώτη φορά...καταλαβαίνεται..  ) κάτι με έπιασε.Μου κάναν το κλικ τα πρόσωπα?όπως θέλετε πάρτε το.Και είπα λοιπόν να κατεβάσω την σειρά και να την δω για να δω επιτέλους και περί τίνος πρόκειται.Από τι στιγμή που είδα το πρώτο επεισόδιο το γνώριμο συναίσθημα της πόροσης έκανε την εμφάνισή του.Μέσα σε τρεις μέρες είχα δει όλο το πρώτο κύκλο σε 4 το δεύτερο και σε μια βδομάδα περίπου το τρίτο,είχα φτάσει σε σημείο να μην βγαίνω από τον υπολογιστή.Έγινε εξάρτηση απόλυτη και το σκεφτόμουν συνέχεια όλη μέρα στο σχολείο,στο σπίτι.Τι να σας πω δηλαδή.Μετάνιωσα αισχρά που δεν έδωσα μια ευκαιρία νωρίτερα στη σειρά.Όταν όμως είδα στο bella and edward ότι υπάρχει σχετικό φόρουμ για το TVD τρελάθηκα από τη χαρά που θα μπορέσω επιτέλους να μοιραστώ το κόλλημα αυτό το αγιάτρευτο.  .Επίσης γράφω και εγώ φάνφικς(έχω ανοίξει ένα σχετικό μπλογκ για τις ιστορίες μου)και μ'αρέσει να διαβάζω ακόμα περισσότερο.Είμαι τρελιάρα και χαζορομαντική.Και τέλος αγαπάω Στέφαν.Χωρίς αυτόν τον χαρακτήρα η σειρά δεν θα ήταν ποτέ ίδια.Όλα αυτά που περνάει και που έχει περάσει τον έχουν κάνει έναν από τους αγαπημένους μου ήρωες και πραγματικά ευελπιστώ να ξεστραβωθεί η Έλενα.Μου λίπουν αυτοί οι δύο. Τέλος πάντων αυτά είχα να πω,και συγνώμη αν βγήκα λίγο οφφ τόπικ.. |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Petrova's Book Σαβ Apr 21, 2012 11:53 pm | |
| |
|
 | |
|