|
| Ανοιγμα τοπικ για τα 14 επεισοδια της πρωτης σεζον | | ναι συμφωνω θελω να τα σχολιασω | | 88% | [ 8 ] | | οχι δεν συμφωνω τα θεωρω περιττα | | 11% | [ 1 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 9 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
Vampire Princess Original-Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 2958 Ημερομηνία εγγραφής: 19/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Mystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Tyroline Favorite character : Stefan & Elena,Caroline & Tyler,Lexi Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Ψηφοφορια! Δευ Mar 12, 2012 12:24 am | |
| παιδια σκεφτομαστε να ανοιξουμε τοπικ για τα 14 πρωτα επεισοδια της πρωτης σεζον καθως δεν υπαρχουν επειδη κατα αυτη την περιδο δεν ειχε δημιουργθει το φορουμ!αν συμφωνειτε γιατι θελετε να αφησετε τα σχολια σας για τα 14 πρωτα επεισοδια ψηφιστε ναι αλλιως ψηφιστε οχι να τονισω οτι μιλαμε για το ανοιγμα 14 τοπικ οχι ενος σας το τονιζω για να μην μπερδευτειτε |
|
 | |
Dalia Mikaelson The Founder's Council- designers

Αριθμός μηνυμάτων: 1517 Ημερομηνία εγγραφής: 21/10/2011 Ηλικία: 22 Τόπος: Dreamland...
Mystic Falls Profile My ships: Damon + Elena, Κlaus + Carolaine Favorite character : In Klaus arms... Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Ψηφοφορια! Δευ Mar 12, 2012 12:34 am | |
| εγώ είμαι υπέρ στο να ανοιχθούν ! καλό θα ήταν να υπάρχουν όλα μαζί τα επ. της σειράς μαζεμένα , ούτως ώστε να σχολιαθούν , ακόμα κι αυτά που δεν υπήρχαν εξαρχής ! |
|
 | |
Gwgw D. Salvatore Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 9 Ημερομηνία εγγραφής: 11/03/2012 Τόπος: Αθήνα
Mystic Falls Profile My ships: Damon-Elena & Matt-Caroline Favorite character : Damon Salvatore Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Ψηφοφορια! Δευ Mar 12, 2012 12:43 am | |
| Συμφωνώ και εγώ στο να ανοιχθούν τα τοπικ...! Θα ήταν ωραίο να σχολιάζαμε τα επεισόδια λέξη προς λέξη |
|
 | |
Vampire Princess Original-Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 2958 Ημερομηνία εγγραφής: 19/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Mystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Tyroline Favorite character : Stefan & Elena,Caroline & Tyler,Lexi Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Ψηφοφορια! Δευ Mar 12, 2012 6:26 pm | |
| ψηφιστε και οι υπολοιποι! |
|
 | |
argironektaria Salvatore Guard-Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 958 Ημερομηνία εγγραφής: 15/12/2010 Ηλικία: 21 Τόπος: Αθήνα
Mystic Falls Profile My ships: Stefan&Elena/Tyler&Caroline/Stefan&Klaus Favorite character : Stefan,Elena,Elijah,Caroline Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Ψηφοφορια! Δευ Mar 12, 2012 6:29 pm | |
| Συμφωνω κι εγω αν και δε θα τα σχολιασω τωρα αλλα καποια στιγμη που θα τα ξαναδω! _________________ I ship KlefanFight for Stefan's way back to happiness |
|
 | |
VanessaSalvatoreMikaelson Original-Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 1738 Ημερομηνία εγγραφής: 10/11/2011 Ηλικία: 20
Mystic Falls Profile My ships: delena,klarolaine,steferie,defan,dalarick Favorite character : damon,elena,carolaine, kathrine,rebecha.klaus Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Ψηφοφορια! Δευ Mar 12, 2012 7:39 pm | |
| καλα ενεειται οτι εγω ψηφιζω ναι  κ παιδια ψηφιστεεε δεν τρωει η ψηφοφορια μην φοβαστε απλα πρεπει ν ξερμε κ εμεις ν δμε τι θα κανμε |
|
 | |
SaveWaterDrinkBlood Salvatore Guard-Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4740 Ημερομηνία εγγραφής: 22/10/2010 Ηλικία: 16 Τόπος: Εδω, εκει, παραπερα....
Mystic Falls Profile My ships: Damon/Elena, Tyler/Caroline,Κlaus/Caroline Stefan/Rebekah, Stefan/Katherine, Alaric/Jenna, Jeremy/Bonnie Favorite character : Damon Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Ψηφοφορια! Δευ Mar 12, 2012 8:02 pm | |
| κι εγώ μέσα εννοείται! _________________  "Why not?" Damon & Elena |
|
 | |
Erica Lovato Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 23 Ημερομηνία εγγραφής: 05/02/2012 Ηλικία: 22 Τόπος: La la land
Mystic Falls Profile My ships: Stefan + Elena, Caroline + Tyler Favorite character : Alaric Magic Object: Alarics ring
 | Θέμα: Απ: Ψηφοφορια! Δευ Mar 12, 2012 9:15 pm | |
| εννοειται πως συμφωνω...... |
|
 | |
|