| | Να σας προσφερω μια βοηθεια. | |
|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
Alexadrubi Salvatore Guard-Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 825 Ημερομηνία εγγραφής: 20/03/2010 Ηλικία: 19 Τόπος: with Stefan..!!!
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Stefan, Jeremy and Caroline Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Να σας προσφερω μια βοηθεια. Κυρ Mar 21, 2010 7:17 pm | |
| Εδω θα μπορειτε να μας λετε οτι προβλημα αντιμετωπιζετε..  _________________ I'm in love with Jeremy Gilbert!!!
Paul Wesley is HOT!!! Fact!!! |
|
 | |
Artemis Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 10 Ημερομηνία εγγραφής: 08/04/2010 Ηλικία: 17 Τόπος: αθηνα
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Εlena Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Να σας προσφερω μια βοηθεια. Πεμ Apr 08, 2010 4:11 pm | |
| να ρωτησω κατι γιατι δεν βαζετε το κουτακι κατω για να γραφουμε θα ταν κατα την γνωμη μου ποιο ευκολο για τα μελοι |
|
 | |
Vampire Princess Original-Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 2958 Ημερομηνία εγγραφής: 19/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Mystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Tyroline Favorite character : Stefan & Elena,Caroline & Tyler,Lexi Magic Object: Elenas necklace
 | |
 | |
Artemis Mortal

Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Εlena Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Να σας προσφερω μια βοηθεια. Πεμ Apr 08, 2010 4:22 pm | |
| ολα τα σκιν απο τι ξερω ετσι ειναι οι διαχειριστες το ρυθμιζουν αν θυμαμαι καλα πας πινακα διαχειρησης γενικη διαζειρηση Messages and Emails ρθυμισεις και μετα δεν θυμαμαι ποιο ειναι ακριβως |
|
 | |

Αριθμός μηνυμάτων: 2958 Ημερομηνία εγγραφής: 19/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Mystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Tyroline Favorite character : Stefan & Elena,Caroline & Tyler,Lexi Magic Object: Elenas necklace
 | |
 | |
Artemis Mortal

| Θέμα: Απ: Να σας προσφερω μια βοηθεια. Πεμ Apr 08, 2010 5:48 pm | |
| αχ ωραια!!!! δεν κανει τιποτα  |
|
 | |
Evermore Adept

Αριθμός μηνυμάτων: 639 Ημερομηνία εγγραφής: 06/05/2010 Ηλικία: 18 Τόπος: Wonderland
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : My heart belongs to Damon's blue eyes and Matt's blonde hair... Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Να σας προσφερω μια βοηθεια. Πεμ Μαϊος 06, 2010 3:21 pm | |
| Να ρωτήσω κάτι...Μπορώ αν δεν μου αρέσει το nickname μου να το αλλάξω και να βάλω ένα άλλο..??Κι αν ναι,πώς..?? |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Να σας προσφερω μια βοηθεια. Πεμ Μαϊος 06, 2010 3:29 pm | |
| Δημητρα μου φυσικα και μπορεις αν δεν σου αρεσει το nickname σου να το αλλαξεις! Απλα θα πρεπει να στειλεις pm σχετικα σε μενα ή στην Vampire Lady για να σου το αλλαξουμε γιατι οι admins μονο μπορουν να το κανουν!  |
|
 | |
deadfairy Vampire

Αριθμός μηνυμάτων: 1292 Ημερομηνία εγγραφής: 07/05/2010 Ηλικία: 20 Τόπος: ΑΘΗΝΑ!!!!!
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Magic Object: Emilys book spells
 | Θέμα: Απ: Να σας προσφερω μια βοηθεια. Παρ Μαϊος 07, 2010 6:44 pm | |
| na rwthsw kati???gt den mpainei h upografh m kai pws mporw na valw eikona apo to pc m gia upografh |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Να σας προσφερω μια βοηθεια. Παρ Μαϊος 07, 2010 6:53 pm | |
| Για να βαλεις μια εικονα που εχεις στον υπολογιστη ως υπογραφη πρεπει να την ανεβασεις σε καποιο site και μετα να βαλεις το λινκ!Εγω τις ανεβαζω εδω!  http://imageshack.us/ |
|
 | |
deadfairy Vampire

Αριθμός μηνυμάτων: 1292 Ημερομηνία εγγραφής: 07/05/2010 Ηλικία: 20 Τόπος: ΑΘΗΝΑ!!!!!
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Magic Object: Emilys book spells
 | Θέμα: Απ: Να σας προσφερω μια βοηθεια. Παρ Μαϊος 07, 2010 9:47 pm | |
| | Vampire Princess έγραψε: | Για να βαλεις μια εικονα που εχεις στον υπολογιστη ως υπογραφη πρεπει να την ανεβασεις σε καποιο site και μετα να βαλεις το λινκ!Εγω τις ανεβαζω εδω! http://imageshack.us/ | ok tha prospathhsw...thnks |
|
 | |
magica Newborn

Αριθμός μηνυμάτων: 434 Ημερομηνία εγγραφής: 13/06/2010 Τόπος: Αθήνα
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : stefan Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Να σας προσφερω μια βοηθεια. Κυρ Jun 13, 2010 8:46 pm | |
| παιδιά λίγη βοήθεια με την υπογραφή μου παρακαλώ
ενώ στην προεπισκόπιση μου την εμφανίζει κανονικά, κάτω από τα ποστ μου το χάος! |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Να σας προσφερω μια βοηθεια. Κυρ Jun 13, 2010 8:52 pm | |
| Αναστασια μου αν στην προεπισκοπιση σου την εμφανιζει κανονικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν ποσταρεις δεν την εμφανιζει! Δοκιμασε να βαλεις αλλες εικονες και πες μου! |
|
 | |
magica Newborn

Αριθμός μηνυμάτων: 434 Ημερομηνία εγγραφής: 13/06/2010 Τόπος: Αθήνα
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : stefan Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Να σας προσφερω μια βοηθεια. Κυρ Jun 13, 2010 8:53 pm | |
| μα δεν θέλω άλλες εικόνες αλλά θα δοκιμάσω... |
|
 | |
Evermore Adept

Αριθμός μηνυμάτων: 639 Ημερομηνία εγγραφής: 06/05/2010 Ηλικία: 18 Τόπος: Wonderland
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : My heart belongs to Damon's blue eyes and Matt's blonde hair... Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Να σας προσφερω μια βοηθεια. Κυρ Jun 13, 2010 8:53 pm | |
| Αααααα..!!!Το έχω πάθει κι εγώ...Αν και εμφανιζόταν κανονικά στην προεπισκόπηση από δίπλα έλεγε ότι ήταν υπερβολικά μεγάλη και δεν την έπαιρνε...Τελευταία στιγμή το πρόσεξα....Αν την μίκραινες............. |
|
 | |
| | Να σας προσφερω μια βοηθεια. | |
|