| | Season 3 Episode 12 The Ties That Bind | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
Vampire Princess Original-Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 2315 Ημερομηνία εγγραφής: 19/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Mystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Tyroline Favorite character : Stefan & Elena,Caroline,Lexi Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind Παρ Jan 20, 2012 10:52 am | |
| Ποια τα σχολια σας για το επεισοδιο; _________________ That kind of Love never dies  |
|
 | |
argironektaria Newborn

Αριθμός μηνυμάτων: 371 Ημερομηνία εγγραφής: 15/12/2010 Ηλικία: 21 Τόπος: Αθήνα
Mystic Falls Profile My ships: Stefan&Elena/Elijah&Katherine/Tyler&Caroline Favorite character : Stefan,Elena,Elijah,Caroline Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind Παρ Jan 20, 2012 4:49 pm | |
| Τι να πρωτοπω?? Καταρχην ηταν το μονο επεισοδειο απο τα Χριστουγεννα και μετα που μου αρεσε τοσο! Με τη μαμα της Μπονι κατι δεν μου κολλαει, εχει παραδοση αυτη η οικογενεια Μπενετ, τι να πω? Θ δειξει αν ειναι οντως με το μερος τους Η ατακα του Ντειμον πριν το ταξιδι ηταν ολα τα λεφτα αν και δεν του συγχωρω (ακομα) το φιλι Ο μπαμπας της Καρολαιν με συγκινησε εκει που ελεγε για τα λαθη και ο Ταιλερ την αγαπαει τοοοοσο πολυ, μακαρι να καταφερει να αντιστεκεται στο sire bond Η δρ Φελ ειναι πολυ υποπτη παρουσια και δεν την παω καθολου! Αυτος ο Αλαρικ τι ατυχια πια στα γκομενικα του Ο Ντειμον ειναι πολυ καλος το ρολο του φιλου και ερευνουσε για τον Αλαρικ ο γλυκουλης  (τον αδερφο του τον εκλασε βεβαια ,anyway) Οι συζητησεις-εκβιασμοι Στεφαν-Κλαους και Ντειμον-Κλαους μου αρεσαν πολυ! ειναι και κουκλια ολοι τους!! Το road trip μου αρεσε αν και το υβριδιο του Κλαους πολυ ευκολα τους αφησε μου φανηκε Για τις σκηνες Ελενα-Στεφαν τι να πω??? Τους αγαπω απλαααα <3 Ταιριαζουν τοσο και αν προσεξατε η Ελενα του ειπε i kissed Damon γιατι ηθελε να αντιδρασει και να δει οτι νοιαζεται ενω στη Μπονι ειπε Damon kissed me αν και της καλαρεσε της τσουτσους Και η ατακα του Στεφαν οτι ειναι καλυτερη και απο τους 2 μας εκανε να θυμηθουμε την τρυφερη πλευρα του Στεφαν!! Το θεικο Νο 1 του επεισοδιου ηταν το μπουνιδι στο Ντειμον που το καταευχαριστηθηκα! Ε μα κωλοαχαριστε σου εχουμε σωσει τη ζωη 100 φορες και μας πατας κι απο πανω!! Ηθελα να του ριξω κι εγω μια!! Το θεικο Νο 2 ηταν η επιστροφη του Ελαιζαααααα! Επιτελουυυυυυς! Μου αρεσει τοσο πολυ σαν χαρακτηρας και μου ειχε λειψει! Αντε να ερχεται και η Καθριν σιγα σιγα! Σε 15 μερες το επομενο τωρα, προβλεπεται χαμος!! Και κυριως shirtless Stefan που τοσο μου ειχε λειψει |
|
 | |
kathren Savant

Αριθμός μηνυμάτων: 761 Ημερομηνία εγγραφής: 10/11/2011 Ηλικία: 20
Mystic Falls Profile My ships: delena,klarolaine,dalarick Favorite character : damon,elena,carolaine,kathrine,rebecha.klaus Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind Παρ Jan 20, 2012 5:13 pm | |
| ρε παιδια ψαχνω για υποτιτλους αλλα δεν βρισκω μηπως μπορειτε να μου στειλετε |
|
 | |
Merilin Salvatore Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 175 Ημερομηνία εγγραφής: 12/01/2012 Ηλικία: 15
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Detherine, Defan, Dalaric Favorite character : Rose, Lexi Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind Παρ Jan 20, 2012 6:12 pm | |
| ^δυστυχως η ιστοσελιδα απο οπου τα εβλεπα εκλεισε! για το επεισοδιο τι να πω? ολο πολυ ωραιο, με νεα προσωπα και ξεκαθαριστικαν αρκετα πραγματα! αλλα το τελος????? Θ-Ε-Ι-Κ-Ο εκει που ο Στεφαν χτυπησε τον Ντειμον.........ειμουν: ρε την αγαπαει την ελενα-αααααααααααααααααα και πριν προλαβω να σταματισω (τα αα) εμφανιστικε και ο Ελαιτζα και μετα ειμουν ετσι: ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα δηλαδη τι θελουν να μας πεθανουν? |
|
 | |
argironektaria Newborn

Mystic Falls Profile My ships: Stefan&Elena/Elijah&Katherine/Tyler&Caroline Favorite character : Stefan,Elena,Elijah,Caroline Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind Παρ Jan 20, 2012 6:14 pm | |
| http://gr.tvsubtitles.net/subtitle-200631.html αγγλικοι υποτιτλοι  |
|
 | |
marina salvatore Adept

Αριθμός μηνυμάτων: 689 Ημερομηνία εγγραφής: 02/03/2011 Ηλικία: 15 Τόπος: Μystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Stelena. Klatherine,Dalaric,Klaroline,Klefan Favorite character : Stefan,Klaus,Katherine,Rebekah,Elijah,Alaric Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind Σαβ Jan 21, 2012 4:17 pm | |
| Tο επεισοδιο ηταν απαιχτο! ειδαμε την μητερα της μπονι..αλλα λυπηθηκα τον στεφανουκοο οταν ειπε η ελενα '' i kissed damon'' ομιτζι..αυτα τα σμαραγδενια ματακια ηταν μετα λυπημενα.. δεν ειδαμε καθολου klaroline..! μπουαχαχα μου αρεσε που του επαιξε μπουνια του ντειμον..αντε τωρα...! το τελος δεν το φανταζομουν καθολου! ηρθε ο ελαιζα!  τωρα πραγματικα θα μας πεταχτουν τα ματια εξω! *** τον ξανθο που σκοτωσε ο ελαιζα τον λυπηθηκα...γκρρ δεν ηθελα να τον σκοτωσει! |
|
 | |
kathren Savant

Mystic Falls Profile My ships: delena,klarolaine,dalarick Favorite character : damon,elena,carolaine,kathrine,rebecha.klaus Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind Σαβ Jan 21, 2012 4:56 pm | |
| Λοιπον αφου το ειδα και με ελληνικους υποτιτλους αποφασισα να σχολιασω.Το επεισοδιο μου αρεσε παρα πολυ,αν και δεν ειμαι στελενα τον στεφαν τον λυπηθηκα οταν του ειπε οτι φιλησε τον ντειμον,δλδ ελεος ρε κοπελια μολις τραυματιστηκε και του λες και αυτο.Ακομη λατρευω τους διαλογους στεφαν-κλαους,ντειμον κλαους εχει τοσο φαση πως ενας απο τους ισχυροτερους βρικολακες κανει οτι θελουν ο στεφαν και ο ντειμον.Τωρα οσο αφορα την μαμα της μπονι εγω πρωσοπικα δεν την χωνευω.Το μπουκετο που εφαγε ο ντειμον μπορω να πω οτι το περιμενα και ομολογω πως ριχνω ενα μικρο δικιο,αλλα ο καλος μου ο ντειμον ουτε αντεδρασε,και για αλλη μια φορα δειχνει οτι αναλαμβανει τις ευθηνες του.Τελος Ελαιτζα ναι ζητω επεστρεψε καλα η αληθεια ειναι οτι περιμενα να κανε κατι τετοιο ο ντειμον,παντα εχει τρομερα σχεδια.Καλα το βλεμα του Κλαους ηταν ολα τα λευτα.Αυτα ανυπομωνω για το επομενοοο. |
|
 | |
kathren Savant

| Θέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind Σαβ Jan 21, 2012 5:01 pm | |
| Α μηπως ξερει κανεις ποιο τραγουδι παιζει οταν μιλανε ο στεφαν και η ελενα που της λεει οτι ειναι καλυτερη και απο τους 2? |
|
 | |
kathren Savant

| Θέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind Δευ Jan 23, 2012 6:32 pm | |
| λοιπον μια μικρη παραλαγη του διαλογου ντειμον κλαους. Κlaus:I will tear you limb from limb. And only then when you're a writhing mass of blood and flesh will I rip your heart from your chest. Damon:No you can't Klaus:Don't be so sure Damon:I am because..Today is my Birthday |
|
 | |
Vampire Princess Original-Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 2315 Ημερομηνία εγγραφής: 19/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Mystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Tyroline Favorite character : Stefan & Elena,Caroline,Lexi Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind Τρι Jan 24, 2012 10:28 am | |
| |
|
 | |
argironektaria Newborn

| Θέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind Παρ Jan 27, 2012 10:17 am | |
| | Vampire Princess έγραψε: | Τωρα σχετικα με την μητερα της Μπονι το μονο που δεν περιμενα ειναι να μην εχει δυναμεις γιατι ηταν εκεινη που παγιδευσε τον Μαικλ αλλα πιστευω οτι ακομα και ετσι μπορει να τους φανει χρησιμη! |
απορια! αφου η μαμα της Μπονι παγιδευσε τον Μαικλ στη δεκαετια του 90 φανταζομαι, πως το ηξερα η Pear lκαι η Anna ?? και καλα η Αννα ηταν εξω απο τον ταφο αλλα σε εκεινο το επεισοδιο ειχε πει η Καθριν οτι η Pearl το ηξερε και το ειπε στην κορη της. |
|
 | |
kathren Savant

| |
 | |
| | Season 3 Episode 12 The Ties That Bind | |
|