ΦόρουμΠόρταλCalendarΕικονοθήκηΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΚατάλογος ΜελώνΟμάδες ΜελώνΕγγραφήΣύνδεση
Nina Wins People's Choice Award: Favorite TV Drama Actress!!!!!!!!!!!!
Το DVD με τον πρωτο κυκλο της σειρας(με τους ελληνικους υποτιτλους)και το DVD με τον δευτερο κυκλο της σειρας ειναι πλεον διαθεσιμα και στην χωρα μας!!!Καλη Προβολη!!!! Very Happy
Μεινετε μαζι μας για να μαθαινετε πρωτοι ολα τα νεα απο το Mystic Falls!!!!!
Σας αρεσουν τα the vampire diaries fanfics με περιεχομενο για ενηλικους;Join katherine's dairy!
Πρόσφατα Θέματα
» Stelena <3 <3
Σήμερα στις 1:16 am από Vampire Princess

» Season 3 Episode 15 All of My Children
Χθες στις 10:37 pm από Vampire Princess

» Zach Roerig(Matt Donovan)
Χθες στις 5:42 pm από Vampire Princess

» News and Spoilers
Χθες στις 5:22 pm από argironektaria

» Hot Videos!
Δευ Feb 20, 2012 1:52 pm από Merilin Salvatore

» Photos and Videos from the Show and the cast!
Δευ Feb 20, 2012 1:51 pm από Merilin Salvatore

» Twitter
Δευ Feb 20, 2012 1:04 am από SaveWaterDrinkBlood

» The Return:Midnight
Κυρ Feb 19, 2012 3:29 pm από evi

» Facebook!!!
Παρ Feb 17, 2012 12:56 am από kathren

» Stefan's Diaries:Bloodlust
Πεμ Feb 16, 2012 3:46 pm από mR.Geo

» Nina Dobrev(Katherine Pierce & Elena Gilbert)
Πεμ Feb 16, 2012 3:26 pm από Merilin Salvatore

» Τι team ειστε;;;;;
Τετ Feb 15, 2012 11:33 pm από kathren

Φεβρουάριος 2012
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829    
CalendarCalendar

Share | 

Season 3 Episode 12 The Ties That Bind

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Go down 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Vampire Princess
Original-Admin
Original-Admin

Female Sagittarius Γάτα
Αριθμός μηνυμάτων: 2315
Ημερομηνία εγγραφής: 19/03/2010
Τόπος: Mystic Falls

Mystic Falls Profile
My ships: Stelena,Tyroline
Favorite character : Stefan & Elena,Caroline,Lexi
Magic Object: Elenas necklace

ΔημοσίευσηΘέμα: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind   Παρ Jan 20, 2012 10:52 am

Ποια τα σχολια σας για το επεισοδιο;

argironektaria
Newborn
Newborn

Female Λέων Άλογο
Αριθμός μηνυμάτων: 371
Ημερομηνία εγγραφής: 15/12/2010
Τόπος: Αθήνα

Mystic Falls Profile
My ships: Stefan&Elena/Elijah&Katherine/Tyler&Caroline
Favorite character : Stefan,Elena,Elijah,Caroline

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind   Παρ Jan 20, 2012 4:49 pm

Τι να πρωτοπω?? Καταρχην ηταν το μονο επεισοδειο απο τα Χριστουγεννα και μετα που μου αρεσε τοσο!

Με τη μαμα της Μπονι κατι δεν μου κολλαει, εχει παραδοση αυτη η οικογενεια Μπενετ, τι να πω? Θ δειξει αν ειναι οντως με το μερος τους suspicious

Η ατακα του Ντειμον πριν το ταξιδι ηταν ολα τα λεφτα αν και δεν του συγχωρω (ακομα) το φιλι naughty

Ο μπαμπας της Καρολαιν με συγκινησε εκει που ελεγε για τα λαθη και ο Ταιλερ την αγαπαει τοοοοσο πολυ, μακαρι να καταφερει να αντιστεκεται στο sire bond :please:

Η δρ Φελ ειναι πολυ υποπτη παρουσια και δεν την παω καθολου! Αυτος ο Αλαρικ τι ατυχια πια στα γκομενικα του Razz

Ο Ντειμον ειναι πολυ καλος το ρολο του φιλου και ερευνουσε για τον Αλαρικ ο γλυκουλης huggy (τον αδερφο του τον εκλασε βεβαια ,anyway)

Οι συζητησεις-εκβιασμοι Στεφαν-Κλαους και Ντειμον-Κλαους μου αρεσαν πολυ! ειναι και κουκλια ολοι τους!!

Το road trip μου αρεσε αν και το υβριδιο του Κλαους πολυ ευκολα τους αφησε μου φανηκε :plotting:

Για τις σκηνες Ελενα-Στεφαν τι να πω??? Τους αγαπω απλαααα <3 Ταιριαζουν τοσο και αν προσεξατε η Ελενα του ειπε i kissed Damon γιατι ηθελε να αντιδρασει και να δει οτι νοιαζεται ενω στη Μπονι ειπε Damon kissed me αν και της καλαρεσε της τσουτσους whip
Και η ατακα του Στεφαν οτι ειναι καλυτερη και απο τους 2 μας εκανε να θυμηθουμε την τρυφερη πλευρα του Στεφαν!!

Το θεικο Νο 1 του επεισοδιου ηταν το μπουνιδι στο Ντειμον που το καταευχαριστηθηκα! Ε μα κωλοαχαριστε σου εχουμε σωσει τη ζωη 100 φορες και μας πατας κι απο πανω!! Ηθελα να του ριξω κι εγω μια!! devilsmile

Το θεικο Νο 2 ηταν η επιστροφη του Ελαιζαααααα! Επιτελουυυυυυς! Μου αρεσει τοσο πολυ σαν χαρακτηρας και μου ειχε λειψει! Αντε να ερχεται και η Καθριν σιγα σιγα! hurrah

Σε 15 μερες το επομενο τωρα, προβλεπεται χαμος!! Και κυριως shirtless Stefan που τοσο μου ειχε λειψει bigheart

Επιστροφή στην κορυφή Go down
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
kathren
Savant
Savant

Female Sagittarius Κατσίκα
Αριθμός μηνυμάτων: 761
Ημερομηνία εγγραφής: 10/11/2011

Mystic Falls Profile
My ships: delena,klarolaine,dalarick
Favorite character : damon,elena,carolaine,kathrine,rebecha.klaus
Magic Object: Salvatores ring

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind   Παρ Jan 20, 2012 5:13 pm

ρε παιδια ψαχνω για υποτιτλους αλλα δεν βρισκω μηπως μπορειτε να μου στειλετε
Merilin Salvatore
Mortal
Mortal

Female Παρθένος Ποντικός
Αριθμός μηνυμάτων: 175
Ημερομηνία εγγραφής: 12/01/2012

Mystic Falls Profile
My ships: Stelena,Detherine, Defan, Dalaric
Favorite character : Rose, Lexi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind   Παρ Jan 20, 2012 6:12 pm

^δυστυχως η ιστοσελιδα απο οπου τα εβλεπα εκλεισε! hmm

για το επεισοδιο τι να πω?
ολο πολυ ωραιο, με νεα προσωπα και ξεκαθαριστικαν αρκετα πραγματα!
αλλα το τελος?????

Θ-Ε-Ι-Κ-Ο
εκει που ο Στεφαν χτυπησε τον Ντειμον.........ειμουν: ρε την αγαπαει την ελενα-αααααααααααααααααα
και πριν προλαβω να σταματισω (τα αα) εμφανιστικε και ο Ελαιτζα και μετα ειμουν ετσι: ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

δηλαδη τι θελουν να μας πεθανουν? instantlove adorable plz blush lalala
argironektaria
Newborn
Newborn

Female Λέων Άλογο

Mystic Falls Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind   Παρ Jan 20, 2012 6:14 pm

http://gr.tvsubtitles.net/subtitle-200631.html

αγγλικοι υποτιτλοι Wink
marina salvatore
Adept
Adept

Female Sagittarius Ποντικός
Αριθμός μηνυμάτων: 689
Ημερομηνία εγγραφής: 02/03/2011
Τόπος: Μystic Falls

Mystic Falls Profile
My ships: Stelena. Klatherine,Dalaric,Klaroline,Klefan
Favorite character : Stefan,Klaus,Katherine,Rebekah,Elijah,Alaric

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind   Σαβ Jan 21, 2012 4:17 pm

Tο επεισοδιο ηταν απαιχτο!
ειδαμε την μητερα της μπονι..αλλα λυπηθηκα τον στεφανουκοο
οταν ειπε η ελενα '' i kissed damon'' ομιτζι..αυτα τα σμαραγδενια ματακια ηταν μετα λυπημενα..
δεν ειδαμε καθολου klaroline..!
μπουαχαχα μου αρεσε που του επαιξε μπουνια του ντειμον..αντε τωρα...!
το τελος δεν το φανταζομουν καθολου!
ηρθε ο ελαιζα! cheers cheers τωρα πραγματικα θα μας πεταχτουν τα ματια εξω! faint

*** τον ξανθο που σκοτωσε ο ελαιζα τον λυπηθηκα...γκρρ δεν ηθελα να τον σκοτωσει!
kathren
Savant
Savant

Mystic Falls Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind   Σαβ Jan 21, 2012 4:56 pm

Λοιπον αφου το ειδα και με ελληνικους υποτιτλους αποφασισα να σχολιασω.Το επεισοδιο μου αρεσε παρα πολυ,αν και δεν ειμαι στελενα τον στεφαν τον λυπηθηκα οταν του ειπε οτι φιλησε τον ντειμον,δλδ ελεος ρε κοπελια μολις τραυματιστηκε και του λες και αυτο.Ακομη λατρευω τους διαλογους στεφαν-κλαους,ντειμον κλαους εχει τοσο φαση πως ενας απο τους ισχυροτερους βρικολακες κανει οτι θελουν ο στεφαν και ο ντειμον.Τωρα οσο αφορα την μαμα της μπονι εγω πρωσοπικα δεν την χωνευω.Το μπουκετο που εφαγε ο ντειμον μπορω να πω οτι το περιμενα και ομολογω πως ριχνω ενα μικρο δικιο,αλλα ο καλος μου ο ντειμον ουτε αντεδρασε,και για αλλη μια φορα δειχνει οτι αναλαμβανει τις ευθηνες του.Τελος Ελαιτζα ναι ζητω επεστρεψε καλα η αληθεια ειναι οτι περιμενα να κανε κατι τετοιο ο ντειμον,παντα εχει τρομερα σχεδια.Καλα το βλεμα του Κλαους ηταν ολα τα λευτα.Αυτα ανυπομωνω για το επομενοοο.
kathren
Savant
Savant

Mystic Falls Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind   Σαβ Jan 21, 2012 5:01 pm

Α μηπως ξερει κανεις ποιο τραγουδι παιζει οταν μιλανε ο στεφαν και η ελενα που της λεει οτι ειναι καλυτερη και απο τους 2?
kathren
Savant
Savant

Mystic Falls Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind   Δευ Jan 23, 2012 6:32 pm

λοιπον μια μικρη παραλαγη του διαλογου ντειμον κλαους.

Κlaus:I will tear you limb from limb. And only then when you're a writhing mass of blood and flesh will I rip your heart from your chest.

Damon:No you can't

Klaus:Don't be so sure

Damon:I am because..Today is my Birthday lol!
Vampire Princess
Original-Admin
Original-Admin

Female Sagittarius Γάτα
Αριθμός μηνυμάτων: 2315
Ημερομηνία εγγραφής: 19/03/2010
Τόπος: Mystic Falls

Mystic Falls Profile
My ships: Stelena,Tyroline
Favorite character : Stefan & Elena,Caroline,Lexi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind   Τρι Jan 24, 2012 10:28 am

kathren έγραψε:
Α μηπως ξερει κανεις ποιο τραγουδι παιζει οταν μιλανε ο στεφαν και η ελενα που της λεει οτι ειναι καλυτερη και απο τους 2?

Πριν λιγο εβαλα την tracklist απο το επεισοδιο! Wink
Σχετικα με το επεισοδιο ηταν αρκετα καλο μπορω να πω!
Μου αρεσε απιστευτα η σκηνη stelena εκει που του ειπε οτι φιλησε τον Ντειμον και εκεινος την κοιταζε με αυτα τα υπεροχα σμαραρδενια του ματακια οπως ειπε και ενα μελος απο πανω σε εκεινη την σκηνη ελιωσααααααααααααα bigheart bigheart bigheart bigheart bigheart
Την μπουνια στον Ντειμον οφειλω να πω οτι δεν την περιμενα αλλα ειναι πολυ καλο αυτο γιατι δειχνει οτι εχει αρχισει να αντιδραει!
Τωρα ο Ελαιζα που επεστρεψε οντως ηταν εκπληξη αλλα τωρα αναρωτιεμαι με ποιανου το μερος θα παει καθως την τελευταια φορα ο Κλαους ηταν που τον μαχαιρωσε αρα αν και ειναι αδερφος του πρεπει να σκεφτει πολυ καλα τις κινησεις του τωρα!
Μου αρεσαν παρα πολυ οι σκηνες με Καρολαιν-Ταιλερ γιατι μπορω να πω οτι μου αρεσουν ακομα σαν ζευγαρι και μου αρεσε ιδιαιτερα που προσπαθει τοσο πολυ για να ειναι κοντα της!
Τωρα σχετικα με την μητερα της Μπονι το μονο που δεν περιμενα ειναι να μην εχει δυναμεις γιατι ηταν εκεινη που παγιδευσε τον Μαικλ αλλα πιστευω οτι ακομα και ετσι μπορει να τους φανει χρησιμη!

argironektaria
Newborn
Newborn

Female Λέων Άλογο

Mystic Falls Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind   Παρ Jan 27, 2012 10:17 am

Vampire Princess έγραψε:

Τωρα σχετικα με την μητερα της Μπονι το μονο που δεν περιμενα ειναι να μην εχει δυναμεις γιατι ηταν εκεινη που παγιδευσε τον Μαικλ αλλα πιστευω οτι ακομα και ετσι μπορει να τους φανει χρησιμη!

απορια! αφου η μαμα της Μπονι παγιδευσε τον Μαικλ στη δεκαετια του 90 φανταζομαι, πως το ηξερα η Pear lκαι η Anna ?? και καλα η Αννα ηταν εξω απο τον ταφο αλλα σε εκεινο το επεισοδιο ειχε πει η Καθριν οτι η Pearl το ηξερε και το ειπε στην κορη της. confused
kathren
Savant
Savant

Mystic Falls Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Season 3 Episode 12 The Ties That Bind   Παρ Jan 27, 2012 11:06 am

argironektaria έγραψε:
Vampire Princess έγραψε:

απορια! αφου η μαμα της Μπονι παγιδευσε τον Μαικλ στη δεκαετια του 90 φανταζομαι, πως το ηξερα η Pear lκαι η Anna ?? και καλα η Αννα ηταν εξω απο τον ταφο αλλα σε εκεινο το επεισοδιο ειχε πει η Καθριν οτι η Pearl το ηξερε και το ειπε στην κορη της. confused
ελα μου ντε καλη ερωτηση πως στην ευχη το ηξεραν...αν και εγωπιστευω οτι θα δμε οτι ολοι συνδυαζονται απο τους αρχικους μεχρι τους γονεις της ελενας μεχρι και το δυστηχημα ετσι πιστευωω τωρα τι να πω μερικες φορες η φαντασια μου ιργισζει lol!

Season 3 Episode 12 The Ties That Bind

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Similar topics

-
» Season 3 Episode 12 The Ties That Bind
» Season 3 episode 10 The New Deal
» Season 3 Episode 6 Smells Like Teen Spirit
» Season 3 episode 11 Our Town
» Season 3 Episode 1 The Birthday

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: The Vampire Diaries Tv Show :: Friday Night Bites :: The Vampire Diaries Season Three-