|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
Evermore Adept

Αριθμός μηνυμάτων: 639 Ημερομηνία εγγραφής: 06/05/2010 Ηλικία: 18 Τόπος: Wonderland
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : My heart belongs to Damon's blue eyes and Matt's blonde hair... Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: The Awakening Τετ Jun 30, 2010 6:32 pm | |
| Μεταφρασμένο το διάβασες Πετρίνα ή το πρωτότυπο..??? |
|
 | |
petrina_salvatore Savant

Αριθμός μηνυμάτων: 960 Ημερομηνία εγγραφής: 09/05/2010 Ηλικία: 26 Τόπος: Peiraias
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Stefan & Jeremy Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: The Awakening Τετ Jun 30, 2010 7:19 pm | |
| Το πρωτότυπο διάβασα..Αλλά δε ξέρω δεν με ενθουσίασε.. |
|
 | |
Evermore Adept

Αριθμός μηνυμάτων: 639 Ημερομηνία εγγραφής: 06/05/2010 Ηλικία: 18 Τόπος: Wonderland
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : My heart belongs to Damon's blue eyes and Matt's blonde hair... Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: The Awakening Τετ Jun 30, 2010 8:29 pm | |
| Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι είναι γραμμένο 19 χρόνια πριν... Εγώ πάντως πιστέυω ότι ο τρόπος γραφής της είναι πολύ πλούσιος λογοτεχνικά και κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό ς όσον αφορά το περιεχόμενο...Μπορεί και να φταίει που πάντα είχα μια αδυναμία στα βιβλία που μεταφέρονται στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο...Θεωρώ ότι τα καταστρέφουν... Τα 4 πρώτα βιβλία έχουν εκδοθεί το 91 και το 92..Τα άλλα 2 βγήκαν από το 2009 και μετά..Οπότε μπορεί να είναι διαφορετικά.. Σίγουρα αν δεν αλλάξει η μεταφράστρια θα χάσουν,αλλά εγώ νομίζω ότι η Smith είναι πολύ καλή στη συγγραφή βιβλίων τέτοιου περιεχομένου,δεν ξέρω αν έχει γράψει και κάτι άλλο εκτός από fiction και horror σειρές,και σίγουρα πολύ πρωτότυπη στις ιδέες της..Meyerες κλπ. όσον αφορά την θεματολογία τρώνε την σκόνη της πολύύύύ άσχημαααα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Evermore στις Τετ Jun 30, 2010 10:35 pm, 1 φορά |
|
 | |
petrina_salvatore Savant

Αριθμός μηνυμάτων: 960 Ημερομηνία εγγραφής: 09/05/2010 Ηλικία: 26 Τόπος: Peiraias
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Stefan & Jeremy Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: The Awakening Τετ Jun 30, 2010 10:11 pm | |
| Εμένα μου αρέσει πολύ κ η Richelle Mead είναι πρωτότυπη στις ιδέες της κ γράφει πολύ καλά.. |
|
 | |
xrist0c Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 9 Ημερομηνία εγγραφής: 05/08/2010 Ηλικία: 18
 | Θέμα: Απ: The Awakening Τρι Aug 10, 2010 5:39 pm | |
| Εγώ το δανείστηκα χτες απο την Evermore !Δε μου αρέσει καθόλου ,,,Δε ξέρω αλλά σε άλλα βιβλία χτυπούσα 200ρια την ημέρα ...Σε αυτό 50 σελίδες και με το ζόρι επειδή βαριέμαι .Και πρώτα από όλα δε μου αρέσει που η συγγραφέας λέει για τισ σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων!Εντάξει...έτσι μας δείχνει και από τις 2 πλευρές τισ σκέψεις...Αλλά καλύτερα αλλιώς ... |
|
 | |
Pearl Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 82 Ημερομηνία εγγραφής: 07/04/2010 Ηλικία: 20
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Vicky Magic Object: Emilys book spells
 | Θέμα: Απ: The Awakening Σαβ Sep 11, 2010 3:45 pm | |
| | magica έγραψε: | | Pearl έγραψε: | Μεταφράζει την Καθριν ως... Κατερινε... Μιλάμε έσκασα στα γελια οταν τ διαβασα! |
η Κατερίνε υποτίθεται είναι Γερμανίδα, γι'αυτό τη μεταφράζει έτσι, στο σήριαλ την κάνανε κάθριν |
Την μεταφράζει έτσι γιατί εμείς οι Έλληνες έχουμε έναν κάλο και θέλουμε να τα ελληνοποιούμε όλα. Και στο αγγλικό βιβλίο Katherine είναι γραμμένη τίποτα το γερμανικό στο όνομα! |
|
 | |
Evermore Adept

| |
 | |
Pearl Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 82 Ημερομηνία εγγραφής: 07/04/2010 Ηλικία: 20
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Vicky Magic Object: Emilys book spells
 | Θέμα: Απ: The Awakening Τετ Sep 15, 2010 1:45 pm | |
| Ακριβώς και την Κάρολάιν Καρολίν! | Σπόιλερ: | | | Αν και μεταξύ μας το κάρο στην αρχή του ονόματός της θα ήταν αρκετό! χιχιχιχι |
|
|
 | |
Dark Elenaki Vampire

Αριθμός μηνυμάτων: 1030 Ημερομηνία εγγραφής: 12/10/2010 Ηλικία: 16 Τόπος: Greece
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Damon Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: The Awakening Τρι Oct 12, 2010 10:07 pm | |
| Δεν εχω διαβασει τα βιβλια, μονο τις σειρες εχω δει |
|
 | |
Ntina Salvatore_Northman The Founder's Council- designers

Αριθμός μηνυμάτων: 2360 Ημερομηνία εγγραφής: 03/09/2010 Ηλικία: 17 Τόπος: Atlanta
Mystic Falls Profile My ships: Delena/Klaroline Favorite character : Damon,Klaus, Elaijah,Alaric,Jeremy Magic Object: Alarics ring
 | Θέμα: Απ: The Awakening Τρι Oct 12, 2010 11:03 pm | |
| |
|
 | |
Vampire_Girl Savant

Αριθμός μηνυμάτων: 755 Ημερομηνία εγγραφής: 28/05/2010 Ηλικία: 15 Τόπος: Mystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Katherine/Damon Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: The Awakening Κυρ Oct 31, 2010 2:54 pm | |
| Λοιπον το βιβλιο το ειχα διαβασει πριν πολυ καιρο αλλα για να πω την αληθεια δεν μ'αρεσε και πολυ αλλα και το βαρεθηκα δεν εκανα το κοπο να διαβασω τα υπολοιπα. Πριν λιγες μερες ομως το ξεκινησα παλι αλλα και παλι δεν μου αρεσει δεν ξερω για ποιο λογο. Και ειναι αληθεια τελειώνει οπως να'ναι. Πολυ Ελενα και Στεφαν ρε παιδι μου δεν μπορω! :x |
|
 | |
VASILIKI Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 142 Ημερομηνία εγγραφής: 30/10/2010 Ηλικία: 15 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Mystic Falls Profile My ships: Delena Favorite character : Damon , Elena , Klaus Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: The Awakening Κυρ Oct 31, 2010 5:58 pm | |
| Εντάξει το 1ο βιβλίο είναι λίγο γρήγορο....αλλά εμένα μου άρεσε το τέλος γιατί σε κρατάει σε αγωνία... το δεύτερο δεν το έχω διαβάσει αλλά άκουσα ότι έχει να γίνει χαμός !! Πάντως το βιβλίο δεν έχει καμία απολύτως σχέσει με την σειρά,είναι πολύ διαφορετικό!!! |
|
 | |
Maria Leto Salvatore Vampire

Αριθμός μηνυμάτων: 1843 Ημερομηνία εγγραφής: 20/07/2010 Ηλικία: 16 Τόπος: Αθηνα
Mystic Falls Profile My ships: Delena ,Forwood,Dalaric,Klefan Favorite character : Damon Salvatore,Caroline Forbs,Elena Gilbert, Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: The Awakening Κυρ Oct 31, 2010 10:47 pm | |
| Εγω τα εχω διαβασει και τα δυο και δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα....βασικα πιστευω οτι δεν μας αρεσει επειδη η σειρα ειναι διαφορετικη απο το βιβλιο και μας φαινεται καπως......τεσπα... |
|
 | |
Vampire Witch Salvatore Guard-Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 821 Ημερομηνία εγγραφής: 20/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Πατρα
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Damon Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: The Awakening Τετ Nov 10, 2010 4:19 pm | |
| |
|
 | |
I.Love.Damon Newborn

Αριθμός μηνυμάτων: 214 Ημερομηνία εγγραφής: 07/06/2011 Ηλικία: 15 Τόπος: Mystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Damon, Elena, Kathrene, Jeremy, Klaus, Anna Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: The Awakening Παρ Jun 10, 2011 1:19 pm | |
| Εγω ξεκινησα το βιβλιο μολις χτες και οπως λεει και η περιληψη... καθηλωθηκα.  Μ'αρεσει παρα πολυ.  Βεβαια δεν εχει εμφανιστει ο Ντειμον ακομη αλλα ειναι πολυ ενδιαφερον και πολυ καλυτερο απο το Λυκοφως. |
|
 | |
|