|
|
| Τι team είστε; | | Team Stefan | | 28% | [ 25 ] | | Team Damon | | 60% | [ 54 ] | | Team Defan | | 11% | [ 10 ] |
| | Σύνολο Ψήφων : 89 | | |
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
Dark Elenaki Vampire

Αριθμός μηνυμάτων: 1030 Ημερομηνία εγγραφής: 12/10/2010 Ηλικία: 16 Τόπος: Greece
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Damon Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Τι team ειστε;;;;; Σαβ Oct 16, 2010 9:24 pm | |
| Team Damon φυσικα!!! Μεχρι θανατου!! Δε θα τον προδωσω ποτε!! |
|
 | |
Ntina Salvatore_Northman The Founder's Council- designers

Αριθμός μηνυμάτων: 2360 Ημερομηνία εγγραφής: 03/09/2010 Ηλικία: 17 Τόπος: Atlanta
Mystic Falls Profile My ships: Delena/Klaroline Favorite character : Damon,Klaus, Elaijah,Alaric,Jeremy Magic Object: Alarics ring
 | Θέμα: Απ: Τι team ειστε;;;;; Σαβ Oct 16, 2010 9:25 pm | |
|  δικια μου εισαι εσυ!!! |
|
 | |
Vampire Princess Original-Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 2958 Ημερομηνία εγγραφής: 19/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Mystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Tyroline Favorite character : Stefan & Elena,Caroline & Tyler,Lexi Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Τι team ειστε;;;;; Παρ Nov 19, 2010 12:16 pm | |
| Παιδια εγω εδω και καιρο το σκεφτομαι να παω απο tean Defan που ειμαι team Stefan παλι,γιατι βασικα εμενα σαν χαρακτηρας ο Στεφαν μου αρεσει και αυτος θελω να ειναι μαζι με την Ελενα! Πηγα team Defan μονο και μονο επειδη λατρευω τον Ιαν! Παλι δεν μπορω να αποφασισω! |
|
 | |
argironektaria Salvatore Guard-Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 958 Ημερομηνία εγγραφής: 15/12/2010 Ηλικία: 21 Τόπος: Αθήνα
Mystic Falls Profile My ships: Stefan&Elena/Tyler&Caroline/Stefan&Klaus Favorite character : Stefan,Elena,Elijah,Caroline Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Τι team ειστε;;;;; Τετ Dec 15, 2010 1:29 pm | |
| Team Stefan! Ωραίο πρόσωπο, τέλειο σώμα, σεξι και ρομαντικός ταυτόχρονα! Ο Damon μου αρέσει σα χαρακτηρας αλλα μου βγαζει σε εμφανισει κάτι πιο παιδικό! _________________ I ship KlefanFight for Stefan's way back to happiness |
|
 | |
The Unholy Excellence Adept

Αριθμός μηνυμάτων: 744 Ημερομηνία εγγραφής: 07/11/2010 Ηλικία: 16 Τόπος: edw,ekei,parapera
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Damon Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Τι team ειστε;;;;; Τετ Dec 15, 2010 2:03 pm | |
| team damon !!!!!!  |
|
 | |
Vivi_Salvatore Adept

Αριθμός μηνυμάτων: 656 Ημερομηνία εγγραφής: 11/12/2010 Ηλικία: 16 Τόπος: Καστοριά
Mystic Falls Profile My ships: Stelena Favorite character : Stefan, Elena, Damon, Katherine, Caroline, Rebekah, Lexi Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Τι team ειστε;;;;; Τετ Dec 15, 2010 7:05 pm | |
| Team Stefan!!!!! Τον αγαπωωωω!!!!!!! |
|
 | |
Vampire Princess Original-Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 2958 Ημερομηνία εγγραφής: 19/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Mystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Tyroline Favorite character : Stefan & Elena,Caroline & Tyler,Lexi Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Τι team ειστε;;;;; Δευ Feb 07, 2011 1:30 pm | |
| Δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα η admin αλλαξε παλι ομαδα! Team Stefan!!!Το σκεφτομουν αρκετο καιρο να ξαναγυρισω team Stefan και μετα την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σκηνη με την Ελενα στο τελευταιο επεισοδιο το αποφασισα! Δεν λεω γοητευτικος ο Ντειμον και μαναρι ο Ιαν ολα τα λεφτα αλλα σαν χαρακτηρας στην σειρα ο απολυτος ερωτας ειναι ο Στεφαν!!! |
|
 | |
eva82 Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 49 Ημερομηνία εγγραφής: 16/10/2010 Τόπος: Halkidiki
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Stefan & Jeremy Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Τι team ειστε;;;;; Δευ Feb 07, 2011 2:32 pm | |
| |
|
 | |
SaveWaterDrinkBlood Salvatore Guard-Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4740 Ημερομηνία εγγραφής: 22/10/2010 Ηλικία: 16 Τόπος: Εδω, εκει, παραπερα....
Mystic Falls Profile My ships: Damon/Elena, Tyler/Caroline,Κlaus/Caroline Stefan/Rebekah, Stefan/Katherine, Alaric/Jenna, Jeremy/Bonnie Favorite character : Damon Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Τι team ειστε;;;;; Δευ Feb 07, 2011 3:03 pm | |
| Εγω μολις συνειδητοποιησα οτι δεν εχω παρει θεση εδω...(αν και ολοι ξερετε τι team ειμαι... ειναι λιγο φανερο) TEAM DAMON και τα μυαλα στα καγκελα μιλαμε!!!! Πρωτα θα μου κανουν λοβοτομη και μετα θα αλλαξω...καποια πραγματα δεν αλλαζουν ποτε!!! _________________  "Why not?" Damon & Elena |
|
 | |
ILoveVampires Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 155 Ημερομηνία εγγραφής: 29/12/2010 Ηλικία: 16 Τόπος: Mystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Damon Salvatore Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Τι team ειστε;;;;; Δευ Feb 07, 2011 6:46 pm | |
| |
|
 | |
darkside Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 4 Ημερομηνία εγγραφής: 16/06/2011 Ηλικία: 21
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Damon Salvatore Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Τι team ειστε;;;;; Πεμ Jun 16, 2011 4:06 am | |
| team damon. δε λεω και ο stefan ειναι καλος . αλα ο damon οσο να'ναι ειναι το κακο παιδι της υποθεσης και με τραβαει καπως... |
|
 | |
Vampire Lady Original-Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 2047 Ημερομηνία εγγραφής: 21/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: The Graveyard
Mystic Falls Profile My ships: Klaus-Katherine Favorite character : klaus & Damon & Jeremy Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Τι team ειστε;;;;; Παρ Jun 17, 2011 5:05 pm | |
| Εγω επειδη δεν μπορω να διαλεξω,αφου και οι δυο μου αρεσουν για διαφορερτικους λογους ο καθενας θα μεινω οπως ειμαι...Defan.!!!! |
|
 | |
Katherine Queenie Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 62 Ημερομηνία εγγραφής: 08/06/2011 Ηλικία: 17 Τόπος: Βόλος
Mystic Falls Profile My ships: Delena Favorite character : Elena,Katherine,Damon,Stefan Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Τι team ειστε;;;;; Παρ Jun 17, 2011 5:11 pm | |
| Team Damon φυσικά...!!! |
|
 | |
Draculaura Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 13 Ημερομηνία εγγραφής: 03/07/2011 Ηλικία: 20 Τόπος: Death Valley...
Mystic Falls Profile My ships: Delena Favorite character : Damon Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Τι team ειστε;;;;; Πεμ Aug 04, 2011 10:55 am | |
| Team Damon φυσικά  Ο Stefan μπορεί να πάει να κάνει παρέα με τον χαμένο τον Κλάους και να χαθούν και οι δυο από τα μάτια μου και να αφήσουν την Ελένα να ζήσει ελεύθερη τον έρωτά της με τον Damon χωρίς να της αποσπά την προσοχή ο Stefan |
|
 | |
VampNinaDobrev Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 7 Ημερομηνία εγγραφής: 25/09/2011 Ηλικία: 14
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Katerine Petrova Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Τι team ειστε;;;;; Κυρ Sep 25, 2011 5:41 pm | |
| |
|
 | |
|