|
|
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
|---|
Ntina Salvatore_Northman The Founder's Council- designers

Αριθμός μηνυμάτων: 2360 Ημερομηνία εγγραφής: 03/09/2010 Ηλικία: 17 Τόπος: Atlanta
Mystic Falls Profile My ships: Delena/Klaroline Favorite character : Damon,Klaus, Elaijah,Alaric,Jeremy Magic Object: Alarics ring
 | Θέμα: Απ: Ιδεες που προτεινετε! Τρι Mar 29, 2011 5:20 pm | |
| ναι και εγω!!!φυσικα και θελω ΝΙΑΝ τοπικ....προσθεστε και τον Τζερ με την Καρολαιν μιας και ειναι μαζι στην πραγματικοτητα... :lol: |
|
 | |
Vampire Princess Original-Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 2958 Ημερομηνία εγγραφής: 19/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Mystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Tyroline Favorite character : Stefan & Elena,Caroline & Tyler,Lexi Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Ιδεες που προτεινετε! Τρι Mar 29, 2011 5:30 pm | |
| Καλα δεν ειναι σιγουρο για Τζερ-Καρολαιν γιατι αν και υπαρχουν οι photos η Candice στο πραγματικο της fb εχει βαλει οτι τα εχει με αλλον! Βλεπω οτι υπαρχει συμμετοχη για τα τοπικ και αυτο ειναι πολυ καλο! Το Nian θα το ανοιξουμε σιγουρα τωρα για τα υπολοιπα αναλογα με τις συμμετοχες! |
|
 | |
Alexadrubi Salvatore Guard-Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 825 Ημερομηνία εγγραφής: 20/03/2010 Ηλικία: 19 Τόπος: with Stefan..!!!
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Stefan, Jeremy and Caroline Magic Object: Salvatores ring
 | |
 | |
SaveWaterDrinkBlood Salvatore Guard-Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 4740 Ημερομηνία εγγραφής: 22/10/2010 Ηλικία: 16 Τόπος: Εδω, εκει, παραπερα....
Mystic Falls Profile My ships: Damon/Elena, Tyler/Caroline,Κlaus/Caroline Stefan/Rebekah, Stefan/Katherine, Alaric/Jenna, Jeremy/Bonnie Favorite character : Damon Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Ιδεες που προτεινετε! Τετ Mar 30, 2011 2:38 pm | |
| ναιιιιι!!! και jeremy/bonnie!! Οπωσδηποτε! _________________  "Why not?" Damon & Elena |
|
 | |
Ntina Salvatore_Northman The Founder's Council- designers

Αριθμός μηνυμάτων: 2360 Ημερομηνία εγγραφής: 03/09/2010 Ηλικία: 17 Τόπος: Atlanta
Mystic Falls Profile My ships: Delena/Klaroline Favorite character : Damon,Klaus, Elaijah,Alaric,Jeremy Magic Object: Alarics ring
 | Θέμα: Απ: Ιδεες που προτεινετε! Πεμ Apr 07, 2011 2:07 pm | |
| παιδια θελω να σας κανω μια προταση...εχετε κατι emotions προς το τελος της λιστα οπως π.χ.  κτλπ ειναι Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α!!!!!!!!τα λατρευω!!!!!θα μπορουσατε να βρειτε μερικα ακομα ιδια?γιατι υπαρχει μια εφορμογη στο fb που τα εχει ολα αυτα τα emotions με διαφορες φασεις με το ιδιο γατακι...ειναι τοσο τελειο!!! θα μπορεσετε να κατι plz??? |
|
 | |
Vampire Witch Salvatore Guard-Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 821 Ημερομηνία εγγραφής: 20/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Πατρα
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Damon Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Ιδεες που προτεινετε! Παρ Apr 08, 2011 9:31 pm | |
| 8α προσπαθησουμε να τα βρουμε.... _________________  |
|
 | |

Αριθμός μηνυμάτων: 2958 Ημερομηνία εγγραφής: 19/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: Mystic Falls
Mystic Falls Profile My ships: Stelena,Tyroline Favorite character : Stefan & Elena,Caroline & Tyler,Lexi Magic Object: Elenas necklace
 | Θέμα: Απ: Ιδεες που προτεινετε! Δευ Apr 25, 2011 11:02 pm | |
| Λοιπον σκεφτομουνα να αλλαζαμε το κουτακι στο προφιλ με τα ειδη και να βαζαμε κατι σαν personal moto τι λετε; Επισης επειδη ειδα τις photos απο το φναλε και πορωθηκα,το οποιο θα εχει σκηνικο απο το Οσα παιρνει ο ανεμος κατι που γουσταρω τρελα,το τοπικ για τον σχολιασμο του επεισοδιου θα ανοιξει μια βδομαδα πριν ωστε να μπορουμε να συζηταμε! |
|
 | |
Vampire Lady Original-Admin

Αριθμός μηνυμάτων: 2047 Ημερομηνία εγγραφής: 21/03/2010 Ηλικία: 24 Τόπος: The Graveyard
Mystic Falls Profile My ships: Klaus-Katherine Favorite character : klaus & Damon & Jeremy Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Ιδεες που προτεινετε! Τρι Apr 26, 2011 8:58 pm | |
| ok εγω ειμαι συμφωνη με το τοπικ...και για το αλλο οκ δενν εχω προβλημα... |
|
 | |
Alexadrubi Salvatore Guard-Moderator

Αριθμός μηνυμάτων: 825 Ημερομηνία εγγραφής: 20/03/2010 Ηλικία: 19 Τόπος: with Stefan..!!!
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Stefan, Jeremy and Caroline Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Ιδεες που προτεινετε! Τρι Apr 26, 2011 9:34 pm | |
| Και εγω ειμαι συμφωνη με το τοπικ.. Γιατι ομως να αλλαξουμε τα species..??? Εμενα προσωπικα μου αρεσει που λεει πως ειμαι vampire.. _________________ I'm in love with Jeremy Gilbert!!!
Paul Wesley is HOT!!! Fact!!! |
|
 | |

Αριθμός μηνυμάτων: 4740 Ημερομηνία εγγραφής: 22/10/2010 Ηλικία: 16 Τόπος: Εδω, εκει, παραπερα....
Mystic Falls Profile My ships: Damon/Elena, Tyler/Caroline,Κlaus/Caroline Stefan/Rebekah, Stefan/Katherine, Alaric/Jenna, Jeremy/Bonnie Favorite character : Damon Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Ιδεες που προτεινετε! Τρι Apr 26, 2011 9:44 pm | |
| Κι εγω συμφωνω για τιο τοπικ και συμφωνω με την αλεξανδρα...κ εμενα μ αρεσει που ειμαι vampire...να βαλουμε και το personal moto... _________________  "Why not?" Damon & Elena |
|
 | |
sandy forever Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 50 Ημερομηνία εγγραφής: 27/05/2011 Ηλικία: 15 Τόπος: Athens
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Magic Object:
 | Θέμα: Απ: Ιδεες που προτεινετε! Σαβ Μαϊος 28, 2011 11:40 pm | |
| καντε ενα θεμα που να βαζουμε βαθμο στου προηγουμενου το avatar και την υπογραφη |
|
 | |
Fay1765 Vampire

Αριθμός μηνυμάτων: 1144 Ημερομηνία εγγραφής: 28/11/2010 Ηλικία: 16 Τόπος: Θεσσαλονίκη
Mystic Falls Profile My ships: Delena|Dalarick|Klaroline|Klaulette Favorite character : Katherine/Damon/Elena/Elijah Magic Object: Salvatores ring
 | Θέμα: Απ: Ιδεες που προτεινετε! Κυρ Μαϊος 29, 2011 12:25 am | |
| ΤΟ έχουμε αυτό.Θα το βρεις στα παιχνίδια |
|
 | |
sandy forever Mortal

Αριθμός μηνυμάτων: 50 Ημερομηνία εγγραφής: 27/05/2011 Ηλικία: 15 Τόπος: Athens
Mystic Falls Profile My ships: Favorite character : Magic Object:
 | Θέμα: Απ: Ιδεες που προτεινετε! Κυρ Μαϊος 29, 2011 12:29 am | |
| |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Ιδεες που προτεινετε! Κυρ Μαϊος 29, 2011 12:31 am | |
| _________________  "Why not?" Damon & Elena |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Ιδεες που προτεινετε! Πεμ Oct 27, 2011 12:17 pm | |
| Λοιπον λεμε με την διαχειριση να κανουμε ενα halloween on line party την Κυριακη!!!!!! Τι ειναι το halloween on line party για τα μελη που δεν ξερουν,απο το Σαββατο τα μεσανυχτα μεχρι και την Κυριακη στις 12 το βραδυ θα εχουμε εναοιξει ενα ειδικο τοπικ για το παρτι,οποιος θελει θα βαλει halloween υπογραφη ή αβαταρ και θα συζηταμε για εκει για οτιδηποτε θελουμε! Το τοπικ φυσικα μετα τις 12 το βραδυ της Κυριακης θα κλειδωσει. Οποιος θελει να συμμετεχει ας κανει ποστ εδω για να δουμε ποσα μελη ενδιαφερονται και να αποφασισουμε αν τελικα θα γινει. |
|
 | |
|